Wie?


Coraggio di vivere

Coraggio di vivere is in 2008 opgericht door Martin Masset. Martin bekleedde ruim 18 jaar diverse management- en directiefuncties op het gebied van marketing, sales en business development. Hij heeft ruim elf jaar voor Douwe Egberts gewerkt in diverse segmenten van de “ out of home” food & beverage marktet zoals medium business, large business, governance, health & care en education. Vervolgens heeft een aantal uitdagende projecten aangenomen zoals zijn rol als directeur van een groot internationaal congres voor tweeduizend ambitieuze ondernemende managers en later als algemeen directeur van de eerste betaald voetbal club van Nederland, zijn jeugdliefde Fortuna Sittard.

Een uitgebreid profiel is te zien op: Linkedin

In zijn loopbaan zag hij dat bij veel werknemers en organisaties de buitenkant vaak heel anders was dan de binnenkant. En dat dit gegeven belemmerend werkte voor de passie en inspiratie bij mensen binnen organisaties. Na vele jaren verdieping in de drijfveren van mensen en organisaties vormt zijn zienswijze op ondernemerschap, verkoopkracht, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling een inspiratiebron voor veel mensen.

De laatste jaren heeft hij zich verder ontwikkeld op het gebied van identiteitsontwikkeling en heeft hij aan den lijve ondervonden wat de effecten zijn op mensen en organisaties als je wel en als je niet congruent handelt vanuit identiteit.
Hij is ervan overtuigd dat een scherpe en heldere identiteit de kern is van elk persoon en organisatie en richting geeft aan de inhoud van alle communicatie, marketing en verkoopactiviteiten.
Daarom helpt hij ondernemers, managers en bestuurders, maar ook andere ambitieuze mensen met betekenisvolle idealen te groeien vanuit een stevig fundament, namelijk je eigen authentieke identiteit!

Altijd op basis van zijn belangrijkste kernwaarden: Harmonie, inspiratie, moed en zijn.”“Ik ben een pragmatische idealist die altijd op zoek is naar balans tussen purpose en resultaat”

Martin Masset