Inspireren

Onze passie is om mensen te inspireren en te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling.
Dit doen wij door effectieve reflectiedagen te organiseren op om mensen in korte tijd in hun kracht te zetten. Altijd op één van onze authentieke Coraggio locaties in Europa.Personal Coaching in ItalieIeder mens streeft naar geluk
Veel mensen verkeren in de veronderstelling dat geluk te maken heeft met succes, rijkdom, gezondheid of een goed relatie. Dit zijn echter een aantal bijproducten van het ware geluk. Het ware geluk kun je maar op één plek vinden en dat is in jezelf!

Ik zie steeds meer mensen piekeren en worstelen met hun onzekerheden. Ze zitten veelal gegijzeld in het huidig economisch systeem en zouden het liefste iets anders met hun leven willen doen. Ze hebben echter geen enkel idee wat dit zou kunnen zijn en waar ze moeten beginnen.
Om deze mensen te helpen heb ik een drie daags reflectieprogramma ontwikkeld, waarbij ik je help om meer inzicht te krijgen in jezelf, je drijfveren en je persoonlijke ambities.
Vervolgens geef ik je concrete handvatten die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Dit leven is eindig!
Investeer in drie reflectiedagen op één van onze rustgevende “Coraggio” locaties in Italië.
Samen met een ervaren life & business coach letterlijk afstand nemen om gericht koers te bepalen voor je toekomst. Zorg dat je de potentie van jezelf en de potentie van het leven optimaal benut en dat je later geen spijt hebt van de keuzes die je nooit hebt gemaakt.

Het concept is eenvoudig:
In de ochtend ga ik met jou aan de slag.
Ik stel je een aantal vragen die je helpen om meer inzicht geven over wie je bent en wat je echt wilt.
In de middag geniet je van een paar uur rust en beantwoord je een aantal essentiële vragen over jezelf, je drijfveren en ambities.
Deze antwoorden gaan je helpen met het maken van een aantal belangrijke keuzes.

Na 3 dagen heb je meer zelfinzicht, nieuwe energie en een aantal belangrijke keuzes gemaakt die richting geven aan je toekomst.

Wanneer:
Overleg even voor beschikbaarheid en een mogelijke startdatum.


Meer informatie:
Neem contact op via info@coraggiodivivere.nl
Je bent van harte welkom!

Martin Masset


“Richt je niet tot hun brein, richt je tot hun hart” Nelson Mandela